Reviews Rondvaart Haarlem

Wat onze klanten zeggen

Op zoek naar Reviews van een Rondvaart door Haarlem?
Reviews van een sloep huren? Kijk eens hieronder, Wijntjes & Deintjes sloepverhuur heeft eigenlijk alleen maar goede en vooral leuke beoordelingen. Daar zijn we natuurlijk trots op! Kom je ook (weer) een keertje gezellig varen door historisch Haarlem, in onze klassieke sloep? Tot snel!

Uitstekend
Gebaseerd op 52 recensies
Julie
14/08/2023
Guus made us so welcome on his beautiful boat. A great host with a generous and warm attitude, very relaxing! The best Sunday! Thank you
Greig Marshall
13/08/2023
Guus was a real gentleman and amazing host. Recommended for the most down to earth and relaxing boat trip around the Haarlem canals.
Daan Handgraaf
17/07/2023
Prachtige ronde door Haarlem gevaren met alles erop en eraan, wil je koffie of thee.. Geen probleem, liever fris of bier, wordt geregeld.
Anne-Loes
18/06/2023
Hele relaxte en gezellige middag gehad bij schipper Peter op de wijntjes&deintjes boot in Haarlem. Met de twee jonge meiden anderhalf uur gevaren en ze hebben zich geen moment verveeld. Schone boot, leuke route, een attente schipper en betaalbaar! Bedankt voor de fijne middag en zeker tot de volgende keer 😃
Liv De wilde
16/06/2023
Het was super leuk en de boot was ook heel mooi 🤩
Danny de Wilde
30/05/2023
Super gezellige vrijgezellenfeest gevierd met oa een biertocht door Haarlem met schipper Guus. Aanrader!
Jens Reijnen
19/05/2023
Gezellige rondvaart. Guus is een goede gastheer. Aanrader om het mooie Haarlem te verkennen!
Annemarieke Crommentuijn
04/05/2023
Hele fijne boottocht gehad door Haarlem. Zonnetje, drankje en lekker hapjes. Guus was zelfs zo lief om speciaal voor mij heerlijke vegan hapjes te regelen. Helemaal top. Bedankt voor een onvergetelijke middag Guus!

Mooie beoordelingen

De mooie reviews gelezen over varen door historisch Haarlem? Zij zagen Haarlem al vanaf het het Spaarne en de grachten zoals de handelsreizigers het vroeger ook zagen. Heerlijk onbezorgd een sloep huren met ervaren en charmante schipper. Ze vaarde door de unieke Haarlem grachten en rivieren. Reserveer nu onze Haarlemse sloep en maak ook zo’n een onvergetelijke rondvaart! En onze rondvaarten zijn met “Goed weer garantie”!

Wil je in Haarlem en omstreken een mooie sloep huren inclusief ervaren schipper? Dan ben je bij Wijntjes & Deintjes sloepverhuur Haarlem aan het beste adres! Bij ons ben je zeker dat jouw dag op het water van Haarlem een groot succes wordt.