Over Wijntjes & Deintjes

Wij zijn Guus en Frederieke van Wijntjes & Deintjes

Tijdens de zomer van 2020 hebben wij veel moeten thuiswerken zoals bijna iedereen in Nederland. Wij hadden het geluk gebruik te kunnen maken van een sloep. Tijdens een van onze middagen op het water dachten wij hardop: “Dit moet toch voor iedereen bereikbaar zijn”?!

Zittend aan een glaasje prosecco, genietend van het mooie Spaarne, is dan ook de gedachte ontstaan om een rondvaartbedrijf/sloepverhuur in Haarlem te willen gaan beginnen. Door de hele COVID crisis kwam mijn baan te vervallen en kon ik ineens onze droom realiseren.

Het roer ging letterlijk om en “Wijntjes & Deintjes” werd een feit!

Wij willen dat iedereen datzelfde “rijke gevoel” kan ervaren door een heerlijke vaartocht over het water.

Om aan de laatste eisen te kunnen voldoen voor sloepverhuur in Haarlem, diende de boot elektrisch te worden. Dus de oude vervuilende diesel is eruit, en door de fantastische service van E-Werf Amsterdam is “de Fiducia” voorzien van een geruisloze en stankvrije elektromotor.

We hopen je dan ook snel aan boord te mogen verwelkomen op onze volledig elektrische fluisterstille sloep.

Gebaseerd op 44 recensies
Elise Van de Donk
08/02/2023
Wat een leuke en gezellige boottocht met een gezellige schipper, heel lekkere wijn en hapjes. Bedankt Guus
wendy hal
05/02/2023
Leuke middag gehad! Met de gezellige schipper Guus! Wij hebben genoten in het mooie Haarlem! Top!!!
Hanneke Visser
09/10/2022
Voor schipper Guus is niet te gek! Heerlijke vrijgezelle boottocht gehad met deze charmante schipper. Echt een aanrader!
Krista Peeters Design
08/10/2022
Super leuke tour door Haarlem gehad met een vrijgezelle feestje. Muziekje, drankje, dansje…. En een leuke schipper! Wat wil je nog meer ?
Kimmy Visser
07/10/2022
Dat was leuk! Guus heeft ons, 12 dames, rondgevaren in Haarlem. Hij had hapjes en drankjes en muziek. Guus is vriendelijk en kan goed inschatten wat de wensen zijn, daar speelt hij makkelijk op in. Echt leuk om te doen! Bedankt Guus!
Jeroen van der Nagel
20/09/2022
Varen met wijntjes en Deintjes was top, mooie sloep, comfortabel stil, de kapitein guus top kerel gezellig. Verzorging aan boord ook top, gewoon een aanrader om te gaan varen in Haarlem met wijntjes en Deintjes ❗😁
Judith van 't Schip
13/09/2022
Ik boek hier regelmatig! Fantastisch!! Mooie boot, leuke schipper die veel over Haarlem weet te vertellen, en heerlijke prosecco (of andere drankjes). Echt een ervaring wat je niet mag missen in Haarlem!
Gillian Scholten
15/08/2022
Goed geregelde boottocht en fijn contact. Alles was aanwezig voor een hele gezellige dag op de boot!
Guido Miedema
18/06/2022
Heerlijk gevaren met deze mannen guus&peter, toppers zijn jullie we hebben het onwijs gezellig gehad. Tot snel weer gr guido&kim